Disclaimer

Aansprakelijkheid

Bakelaar Bedrijfswagens en Buscampers stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan deze website.

Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Ook hiervoor aanvaardt Bakelaar Bedrijfswagens en Buscampers geen aansprakelijkheid.

 

Andere sites

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Bakelaar Bedrijfswagens en Buscampers is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met Bakelaar Bedrijfswagens en Buscampers.