Daarom koopt u bij BAKELAAR Bedrijfswagens & Buscampers

Geen afleveringskosten

Bij BAKELAAR Bedrijfswagens en Buscampers hoeft u geen afleveringskosten te betalen!

U bent in tegenstelling tot bij de meeste autobedrijven, niet verplicht om bovenop de vraagprijzen ook nog een fors bedrag aan afleveringskosten te betalen. Hier doen wij niet aan mee. Onze prijzen zijn 100% transparant.

 


De laagste prijs

Auto's van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Hierdoor realiseren we een gezonde doorstroom van de voorraad.

 


Directe aflevering met tenaamstelling mogelijk

Een aflevering verloopt extra soepel en snel doordat we over de juiste RDW-erkenningen beschikken. We zijn door de Rijksdienst voor het Wegverkeer bevoegd om voertuigen zelf op naam te stellen. Daardoor zijn we niet meer afhankelijk van de openingstijden van een lokaal postkantoor en hoeft u zelf niet in een lange wachtrij aan te sluiten. We kunnen de door u gekochte auto afleveren wanneer u dat het beste uitkomt. Direct wegrijden met uw nieuwe auto is in de meeste gevallen geen probleem.

 


Inruil mogelijk

Wilt u een bedrijfswagen, buscamper of personenauto inruilen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd geïnteresseerd, ongeacht merk en bouwjaar. Ingeruilde voertuigen verkopen wij meestal zelf, zonder tussenkomst van een handelaar. Daarom bieden wij u de beste prijs. Vul geheel vrijblijvend het taxatieformulier in, dan nemen wij op korte termijn contact met u op.Enthousiaste klanten,

Daar gaan we voor!